Actorul american Tom Hanks a devenit bunic pentru prima oară

Actorul american Tom Hanks a devenit bunic pentru prima oară

Actorul american Tom Hanks a devenit bunic pentru prima oară la vârsta de 54 de ani, odată cu venirea pe lume, marţi, a micuţei Olivia Jane, fiica lui Colin Hanks şi a soţiei sale, Samantha Bryant, informează contactmusic.com.

Colin Hanks, în vârstă de 33 de ani, este fiul cel mare al actorului Tom Hanks şi s-a făcut remarcat prin rolul Jack Bailey din serialul de televiziune "The Good Guys". Colin Hanks şi Samantha Bryant s-au căsătorit în urmă cu nouă luni.

"Întreaga familie este acasă, toată lumea este fericită şi sănătoasă", a declarat o sursă citată de revista People.

Colin este fiul actorului Tom Hanks şi al primei sale soţii, Susan Lewes, cu care a fost căsătorit între anii 1978 şi 1987 şi care a decedat în 2002, din cauza unui cancer.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), va putea fi văzut în curând pe marile ecrane alături de Julia Roberts, în filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat şi produs.

Actorul american mai are o fiică, Elizabeth Ann, din prima căsătorie, şi doi fii - Chester şi Truman - cu cea de-a doua lui soţie, Rita Wilson, cu care s-a căsătorit în anul 1988.

 

 

Versiune mobil | completa