A apărut noul Volkswagen Phaeton! Vezi aici cum arată!

A apărut noul Volkswagen Phaeton! Vezi aici cum arată!

VW Phaeton este una dintre cele mai longevive limuzine de pe piaţă, fiind lansat tocmai în 2002. Somptuoasa limuzină nu a avut tocmai un succes , dar cu excepţia unor modificări în 2007, a rămas aceeaşi ca la origini.


Până acum, când în procesul de impunere a noii imagini de marcă, mai primeşte o schimbare la faţă. Chiar dacă putem spune că e încă un VW cu faţă de Golf schimbarea la faţă aduce un plus de eleganţă, dar, cu siguranţă, nu va întoarce sorţii în favoarea Phaeton-ului fiind mai degrabă o aducere la zi cu ultimele curente în materie. Astfel Phaeton facelift primeşte noi faruri Bi-Xenon şi poziţii cu LED-uri pe faţă şi stopuri cu aceeaşi tehnologie pe spate.


Interiorul rămâne acelaşi loc elegant, dar ceva mai high-tech prin integrarea unui nou sistem de navigaţie, care poate prelua chiar hărţile de pe Google şi care poate fi accesate prin intermediul touch screen-ului. Volanul este restilizat şi noi finisaje pot fi comandate pentru a deservi gusturile cât mai exigente ale posesorilor. În plus noul Phaeton poate fi comandat atât cu o banchetă cu 3 locuri, dar acum şi cu două fotolii individuale care sporesc confortul pasagerilor din spate.


Citeşte mai multe pe ProMotor

 
Tag-uri:
phaeton
,vw
,lansare

 

Versiune mobil | completa