5 staruri care fac carieră cu copiii după ele

5 staruri care fac carieră cu copiii după ele

Au cariere de succes, arata extraordinar de bine oriunde s-ar duce, au corpuri de invidiat si... multi copii. Aceste femei stralucesc pe covorul rosu, iar acasa, duc o viata absolut normala alaturi de familiile lor. Noi zicem ca ele sunt femeile perfecte.

1. Jessica Alba
Desi corpul ei a trecut prin schimbari mari odata cu nasterea fetitei ei, Jessica arata absolut perfect. Nu are pic de celulita, are un fund de milioane si sani fermi. Cat despre rolul de mamica, Jessica il ia in serios zi de zi: chiar daca ar putea angaja zeci de asistenti care sa faca totul in locul ei, actrita prefera sa se ocupe singura de cumparaturi, pentru a-i oferi fetitei ei Honor un strop de normalitate.
2. Jennifer Garner
Cand e cu cele doua fetite, pur si simplu nu o recunoasti: frumoasa actrita se imbraca in jeansi, aparent neglijent, si le duce in parc, la scoala sau la piata, pentru cumparaturi. Ii place la nebunie sa le gateasca si sa isi petreaca timpul pe langa casa. Cand e pe covorul rosu insa, mamica Jennifer este uimitoare: are un zambet perfect, un par sanatos si un corp de invidiat.
3. Angelina Jolie
Este ambasadorul ONU al bunavointei, este o actrita de Oscar si este sotia lui Brad Pitt. Ei bine, aceste lucruri nu o impiedica sa fie o mamica de nota 10 pentru cei 7 copii ai ei. Ea se ocupa de fiecare copil in parte, fie ca este biologic sau adoptat, si ii respecta religia si cultura. "Ne ducem copiii la biserica, la templu, la ceremonii budiste, moschei si ii invatam despre fiecar

Citeşte mai multe pe www.perfecte.ro
 
Tag-uri:
mame
,star
,copii

 

Versiune mobil | completa