Andreea vrea fotomodel

Andreea vrea fotomodel

Andreea a fost atrasă din şcoala primară de algebră, iar acum o studiază la Liceul Onisifor Ghibu din Sibiu. Planurile ei de viitor includ terminarea liceului, admiterea la o facultate, şi o carieră de fotomodel. Primul pas, destul de mare, spune ea, l-a făcut deja pentru că duminică seară va fi în una dintre atracţiile aflate în lumina camerelor de filmat şi în bătaia blitzurilor la un mare eveniment monden : Sibiu Fashion Night.

Crede în zodii, şi e mândră că este un capricorn încăpăţânat. Cu toate că zodia ei spune că personajele născute sub acest semn sunt introvertite, Andreea este mereu în căutare de prieteni noi, pentru că învaţă mereu câte ceva nou de la oameni. Mărturiseşte totuşi că uneori este timidă, iar alteori se află în culmea tupeului, dar totul depinde de situaţiile în care se află.


Andreea Mariana Rău

 

 

Vârsta: 17 ani

Înălţime: 1.64cm

Greutate: 46 kg

Mărimi: 74-62-88

 


În timpul liber îi place să meargă la cumpărături, să facă poze, să se plimbe cu rolele prin parc.

Are ca hobby-uri: muzica şi dansul.

Ascultă orice gen de muzică, dar îi plac ritmurile care o pun în mişcare, care o fac să danseze. Una dintre aceste melodii este HOT, a INNEI.

La masă preferă cartofii prăjiţi alături de un nestea sau un pepsi.

Îşi doreşte să viziteze Germania, pentru că are mulţi prietni acolo, şi Spania pentru că este o ţară cu un litoral de vis.

Cuvintele care aparţin generaţiei ei sunt: HI5 şi Messenger.

 

 
Tag-uri:
andreea
,fashion night
,

 

Versiune mobil | completa