Sarkozy, "vedeta" unei noi reclame, de data aceasta pentru o pastilă de tip Viagra

După reclama Ryanair, pentru care compania aeriană a trebuit să plătească daune cuplului Sarkozy-Bruni, preşedintele francez este, din nou, "eroul" unei campanii de promovare a unui medicament nou, vândut ca "potenţator al masculinităţii".

Înregistrarea video, care a fost postată pe site-ul Dailymotion, prezintă un bărbat aşezat pe un fotoliu, cu faţa mascată. Vocea sa este bruiată, dar, după cum scrie 20min.ch, nu este greu de recunoscut, în persoana personajului, preşedintele Franţei, atât datorită declaraţiilor, cât şi a timbrului vocii şi a gesturilor făcute.

Personajul, prezentat ca un Anonim în vârstă de 53 de ani, care locuieşte la Paris, afirmă că, la sfaturile Angelei (aluzie la Angela Merkel), a recurs la nişte pilule pentru a-şi remedia "dificultăţile personale" care au urmat divorţului său. Şi, graţie acestor medicamente, el a întâlnit "un manechin formidabil, extraordinar", cu care are o relaţie "serioasă" şi cu care se simte "regele lumii".

La finalul înregistrării, apare imaginea unei cutii cu pastile denumite "Sixtine", prezentate ca medicament pentru îmbunătăţirea potenţei sexuale şi disponibile în Franţa din 14 februarie, de Valentine's Day.

Pe site-ul respectivei mărci, sixtine.com, se afirmă că profesorul Wunderbar şi echipa sa au descoperit un tratament pentru bărbaţii care au probleme cu virilitatea, umorul şi seducţia - un "potenţator de masculinitate".

Pilula minune este lăudată prin intermediul a trei testimoniale video, printre care cel al unui parizian de 53 de ani.

Încă nu se ştie dacă este vorba de o campanie reală de publicitate pentru un medicament sau de o acţiune de marketing, dar răspunsul va veni, cu siguranţă, pe 14 februarie.

Rămâne de văzut, în schimb, care va fi reacţia preşedintelui Republicii Franceze la această parodie şi dacă va depune plângere împotriva autorilor săi.

 
Tag-uri:
sarkozy

 

Versiune mobil | completa