Doroftei, ofertat de Cozmin Guşă pentru a intra în politică

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că îl susţine pe liderul PIN Cozmin Guşă - care şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei - acesta propunându-i de altfel să intre în politică.

"Mi s-a făcut o propunere de a intra în politică, dar nu am dat încă un răspuns pentru că pentru mine este o lume necunoscută deocamdată. Nu am dat încă un răspuns dar cu siguranţă îl voi susţine pe Cozmin Guşă. E un tânăr din generaţia noastră. E nevoie şi de un om care să nu mai ia, să mai şi dea ceva. Ar trebui să avem afacerile noastre şi să intrăm în politică numai de dragul politicii şi nu de a apuca ceva", a declarat Doroftei.

Fotul campion WBA spune că a ales PIN întrucât îl cunoaşte de mult timp pe Guşă şi datorită faptului că acesta nu a încercat să câştige de pe urma notorietăţii sale.

"Îl cunosc pe Cozmin de mult timp şi niciodată nu a avut intenţia de a câştiga ceva de pe urma mea. Asta m-a făcut să aleg PIN. Eu am încredere în generaţia tânără, pentru că vrea să facă ceva. Suntem oameni tineri şi ne dorim să ne creştem copiii înm condiţii normale, să avem un loc de muncă bun, să avem condiţii bune de a trăi. Se pot face lucruri frumoase în România. Hai să încercăm şi cu un om tânăr care are ambiţii şi calităţi! Până acum ne-am tot sacrificat", a mai spus fostul boxer.

Pugilistul român a devenit campion mondial al versiunii WBA în ianuarie 2002, când l-a învins pe agentinianul Raul Balbi, titlu pe care l-a pierdut însă în octombrie 2003, cînd nu a reuşit să treacă de cîntarul oficial înaintea partidei cu panamezul Miguel Callist.

 
Tag-uri:
doroftei
,guşă
,pin

 

Versiune mobil | completa