Despre mic-dejun, fuste mini şi sport relaxant, cu Laura Cosoi şi Mihaela Bilic

Despre mic-dejun, fuste mini şi sport relaxant, cu Laura Cosoi şi Mihaela Bilic

Potrivit studiilor, mai putin de jumatate dintre romani mananca dimineata, iar multi dintre acestia aleg variante mai putin sanatoase. Reteta minune a fost furnizata de nutritionistul Mihaela Bilic care a dezvaluit ce ar trebui sa manance romanii activi dimineata, fie ca sunt vegetarieni sau nu.

Odata cu primavara, apar in garderoba fetelor si fustele considerate de specialisti un element vestimentar perfect pentru acest sezon. Accesorizata cu stil, fusta poate transforma o tinuta sobra, intr-una relaxata sau chiar de seara. Prezentatoarea sport.ro, Alexandra Derevici, s-a declarat o adepta a fustelor, mai ales mini. Iar Maria Andrei, stilista Innei si a Antoniei a sugerat citeva piese in tendinte.

Studiile arata ca la sfarsitul unei zile solicitante atat din punct de vedere profesional, cat si personal, femeilor le este greu sa mai faca fata si unui program de sport. CSID vine cu solutia: o combinatie de exercitii speciale, relaxante si tonifiante. Laura Cosoi, actrita din serialul Mostenirea, de la Pro Tv, la rindul ei o persoana activa a testat cu succes acest tip de antrenament. (sursa: www.csid.ro)

 

 

Versiune mobil | completa