„Cenuşăreasa” pleacă în turneu

„Cenuşăreasa” pleacă în turneu

Teatrul Gong duce "Cenușăreasa" la două festivaluri naţionale de teatru din ţară. Actorii de la Gong vor ajunge marţi, 7 octombrie, la Iaşi şi joi, 9 octombrie, la Alba-Iulia.

 

 

 

 

Prima reprezentaţie al unuia dintre cele mai gustate spectacole din repertoriul Gong, cea de la Iaşi, va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret Luceafărul (FITCT), în 7 octombrie, de la ora 13.00. La festivalul desfăşurat sub sigla "Diversitate şi Dialog", actorii de la Gong se vor alătura altor trupe din Cipru, Elveţia, Franţa, Indonezia, Rusia, Spania, SUA, Ucraina şi România. Alba-Iulia va fii al doilea oraș în care „ Cenuşăreasa” îi va încânta pe cei mici. Aici, actorii de la Teatrul Gong vor participa la Festivalului de Teatru Poveşti pentru Copii şi Oameni Mari, iar reprezentația începe joi de la ora 10.00.

 

 

 

 

“Cenuşăreasa”, după Ch. Perrault şi Fraţii Grimm, în regia lui Dan Hândoreanu este una dintre cele mai aclamate producţii ale Teatrului Gong. Poveştii-cadru i se alătură un plan secund, al unei fetiţe izgonite de copii pentru că e mai mică. Planul secund este o punere în scenă al aceluiaşi motiv, Cenuşăreasa, dar mai apropiat în timp şi mai accesibil copiilor. Cu o durată de 60 de minute, „Cenuşăreasa” este tot ceea ce se aşteaptă copiii de la un spectacol: magie, muzică, culoare şi umor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Versiune mobil | completa