Slăbeşte inteligent, adoptă politica paşilor mărunţi!

Slăbeşte inteligent, adoptă politica paşilor mărunţi!

Nu lasa pe umerii lui 2011 toate greutatea ta si mai ales acele kilograme in plus care te apasa! Daca vrei sa slabesti, sfatul specialistilor americani este sa-ti propui obiective usor de indeplinit, care la final se vor traduce in silueta mult visata!

Asadar, sfatul numarul 1 este sa NU iti propui neaparat sa slabesti. Mai degraba, cauta alte motivatii cum ar fi sa incapi in pereche de blugi din liceu, sa te apuci de tae bo si sa faci fata lectiilor solicitante sau sa fii in stare sa urci fara sa sufli pana la etajele superioare unde lucrezi sau locuiesti.

Psihorapeutul american Stefanie C. Barthmare a observat la pacientii sai ca astfel de motivatii pot fi cheia catre o greutate normala. Ea da exemplul unei paciente care si-a propus sa alerge la maraton doar jumatatea distantei. Ca sa reuseasca, a fost nevoita sa slabeasca. A scapat de 15 kilograme si a reusit sa alerge pe toata distanta la o competitie pentru amatori.

Asadar, psihoterapeutul american recomanda politica pasilor marunti pentru o slabire eficienta. De exemplu, pentru inceput, ati putea reduce consumul de sucuri si bauturi dulci de la 3 pahare sau cani pe zi la una singura. Apoi, ati putea renunta la branza din senvisuri.

Citiţi mai multe pe www.csid.ro

 

 

Versiune mobil | completa