Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot

Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot

Exerciţiile cardio, înotul, Kangoo fitness şi dieta personalizată sunt cele mai potrivite metode pentru a scăpa de excesul de kilograme.

Mesele copioase din ultima perioadă ne-au adus cu siguranţă câteva kilograme în plus. Specialiştii în nutriţie şi în fitness au oferit pentru gândul cele mai la îndemână soluţii pentru a scăpa de surplusul de kilograme, realizând şi un calcul referitor la suma de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru a reveni la greutatea de dinaintea sărbătorilor de iarnă. "Efortul susţinut este contraindicat pentru că organismul este lipsit de energie din cauza excesului de grăsimi şi kilocalorii.

Astfel, pentru început se recomandă plimbările de cel mult 15 minute. Aceasta reprezintă o primă fază în procesul de slăbire, care trebuie să dureze cel mult o săptămână, apoi se va începe antrenamentul propriu-zis, care trebuie să dureze până la două ore", spune Mihai Dragomir, antrenor de fitness. Potrivit acestuia, alergările pe bandă, urmate de exerciţii cardio sunt cele mai indicate metode de a slăbi cu ajutorul sportului. "În maxim o lună vor reuşi să slăbească până la 4 kilograme, greutatea adăugată în ultimele zile", susţine antrenorul Dragomir. Preţul unui abonament pe o lună la o sală de fitness variază între 200 de lei şi 350 de lei, în funcţie de numărul de ore petrecute la aparate. Specialiştii completează că înotul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru slăbit. Potrivit acestora, tot corpul va fi implicat în mişcările de înot, astfel că toate grupele de muşchi vor fi "antrenate" să ardă surplusul de grăsime. Preţul unui abonament nelimitat pentru o lună la o piscină costă între 360 şi 600 de lei şi aveţi incluse saună şi jacuzzi.

Detalii, pe Gândul

 
Tag-uri:
revelion
,slabit
,sala

 

Versiune mobil | completa